Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Інтернеті розшукали путінського неонациста, який прибув на Західну Україну та готує «подарунок до 9 травня». Фото

В Інтернеті розшукали путінського нациста, який прибув на Західну Україну і готує «подарунок до 9 травня». Фото та інформацію на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук розмістив користувач Роман Попадюк.

«ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ ЦЮ МОРДУ!

Найманець, "зелений чоловічок", Андрій Володимирович ПОЛЯКОВ-РТІЩЄВ - вартість, згідно котирування "ПриватБанку", 12 000 доларів або більше. Стверджує, що вже 5-у добу знаходиться у Західній Україні. Може готувати провокації у Львові, в Ужгороді. Сволота рідкісна. Путлерівський неонацист. Загрожує знищити 3-ю сотню до травневих, як "подарунок" (кому?) на День Перемоги. Ненавидить усіх. Комплекс неповноцінності защемленого провінціала. Садист -вбивця. Розум та інтелект - відсутні. Думати не вміє і не любить. Любить зброю, і самокрасування, як усякий людиноненависник. Не любить працювати. Вважає себе суперменом. Був у Криму. Озброєний і небезпечний. Уповільнена шизофренія. Нав'язлива безглузда ідея - "звільнення народів від ярма Заходу". Совість і моральні принципи відсутні. При знешкодженні - дотримуватися обережності!

Вважає всіх українців, хто за Незалежну Україну без Росії - бандерівцями, котрих готовий знищувати без жалю і докорів сумління...», - написав Roman Popadyuk

Сторінка Андрія Полякова-Ртищєва у соціальній мережі "ВКонтактє" https://vk.com/id158135803


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ