Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Абромавичус забрав з Кабміну особисті речі

Міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус забрав власні речі з Кабінету міністрів. Про це написав нардеп Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook.

"Заїхав підтримати Айвараса. Він вже забрав особисті речі з Кабміну, зокрема картини, які приніс із собою рік тому. Працювати у "такому" уряді він явно більше не збирається", — йдеться у повідомленні.

"При цьому "Народний фронт" буде розігрувати цинічний спектакль "не відпустимо Абромавичуса", відмовляючись голосувати. Мета - потопити Айвараса разом з Яценюком плюс каналізувати весь корупційний негатив на Кононенка. Забуваючи, що Абромавічус весь минулий рік говорив про "смотрящих" Мартиненка на державних підприємствах, в тому числі Журило і австрійської прокладки Bollwerk на титані", - написав Лещенко.

Зазначимо, напередодні ввечері Абромавичус розмістив у своєму Twitter фото з командою, де подякував усім за роботу. 

Як повідомлялося, 3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активній протидії проведеним його командою реформам. Услід за ним про відставку заявили його заступники Юлія Клименко, Максим Нефьодов, Наталія Микольська та Юлія Ковалів.

Президент Петро Порошенко закликав міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавичуса залишитися на посаді. 

Тиждень.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ