Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Ми поставимо ще більше редутів, - Виногродський

Учорашній, 13 березня, розгін редуту на станції Кривий Торець нічого не означає. Всі решта редутів залишаються стояти. У відповідь ми поставимо ще 3-4 редути. Про це сьогодні, 14 березня, в коментарі Гал-інфо розповів ветеран російсько-української війни, другий командир батальйону «Донбас» Анатолій Виногродський.
Фото - Цензор.НЕТ.

За словами Анатолій Виногродського, блокада триває.

«Блокада показала хто є хто, і що наша влада займається аморальними речами, що влада виконує замовлення Лаврова (Сергій Лавров, міністр МЗС РФ, - ред.), який дав команду розігнати блокаду», - сказав Анатолій Виногродський.

Він додав, що навіть незважаючи на зачистку редуту «16 добровольчого батальйону» у Кривому Торці, цю залізничну гілку учасники блокади однаково перекриють.

Додамо, що вимоги учасників блокади залишаються незмінними – звільнення полонених побратимів та прийняття закону «Про окуповані території».  

Нагадаємо, що учора, 13 березня, силовики СБУ разом із спецпідрозділом КОРД провели спецоперацію із деблокування залізничної гілки на станції Кривий Торець. Внаслідок чого було затримано 43 добровольці, які брали участь у блокаді.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, 28 лютого відбувся перший штурм редуту блокади у Кривому Торці. Тоді озброєні «тітушки» штурмували редут силами, що у 5-6 разів переважають сили блокадників.

За повідомленням Штабу блокади торгівлі з окупантами, тоді для прикриття використовували пенсіонерів та телекамери, а поліція повністю бездіяльна. Один з блокадників отримав легке ножове поранення у ногу.

Невідомі намагалися захопити тепловози з вугіллям та знищити редут.

Додамо, що раніше сутичка з поліцією була біля Бахмутського блокпосту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ