Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бутусов: Звільнення Донбасу треба починати із зачистки Придністров'я

Подальше існування російської військової бази повністю залежить від узгоджених і цілеспрямованих дій влади України та Молдови.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Звільнення Донбасу треба починати із зачистки Придністров'я. Молдова офіційно вимагає виведення окупаційних російських військ - там близько 1200 окупантів плюс невелике угруповання найманців із місцевих жителів. Дуже важливо, що ця ініціатива робиться спільно з українським міністром оборони. Придністров'я затиснуте між Україною і Молдовою - у разі повної блокади обох сторін ця окупована російською армією земля швидко повернеться під контроль законної влади. Україна, таким чином, повністю усуне загрозу з південного напрямку та убезпечить Бессарабію.

Подальше існування російської військової бази повністю залежить від узгоджених і цілеспрямованих дій влади України та Молдови. Час закінчувати з бандами, які продовжують тримати відкриту контрабандну діру на кордоні України. Думаю, треба ввести на нашу територію навколо Придністров'я молдавських митників і прикордонників, і пропуск будь-яких людей і вантажів здійснювати виключно за згодою законних влади Молдови. Якщо російські військові не будуть виведені - вони перетворюються на законну мішень. Тож "зелений коридор" для окупантів - це ще не найгірший варіант. Пора гнати їх додому", - написав Бутусов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ