Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екс-начальник юстиції Львівщини підписав наказ про своє звільнення

Сьогодні, 2 січня, Ярослав Жукровський підписав наказ про своє звільнення. Проте екс-начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області має намір сьогодні ж відправитись до суду задля оскарження цього наказу.

Фото: Олена Ляхович

У розмові з Гал-інфо начальниця відділу інформаційної-аналітичної роботи та роботи з громадськістю Ольга Шайнога розповіла, що після такого рішення, спущеного "з гори", більша частина керівного складу ГТУЮ у Львівській області ­- 10 осіб - виявила бажання звільнитись.

 «Ярослав Жукровський – це керівник нової формації, напевно, через це  він не увійшов у формат міністерства юстиції. Щодо причини звільнення, то  Ярослава Іванович начебто звільнили через перевищення службових повноважень. Однак ми, керівники відділів, за період його керування ніколи такого за ним не спостерігали. Тому ми сприймаємо цю ситуацію як справжній абсурд. На знак не погодження з таким рішенням ми - його підлеглі - також звільняємось. Сьогодні напишемо заяви на звільнення. Тобто це більша частина керівного складу ­– 10 осіб, ми звільняємось.

Наскільки я пам’ятаю, перше дисциплінарне провадження проти нашого керівника було відкрито щодо ситуації довкола постаті Степана Бандери. Думаю, що Київ, знаючи дух Львова, вирішив це дисциплінарне провадження закрити і придумали нове. А саме - перевищення службових обов’язків, за скаргою начальника управління державної реєстрації ГТУЮ у Львівській області Куманської-Нор Оксани Павлівни», – розповіла Ольга Шайнова.

Фото: Олена Ляхович

Сам же Ярослав Жукровський у коментарі для Гал-інфо пояснив, чому вся ця історія видається дивною і не логічною: «У четвер, 28 грудня, підписали наказ про моє звільнення. 29 грудня приїхало троє осіб з Міністерства юстиції задля того, щоб вручити мені цей документ. Всі ця історія дуже дивна, постає багато питань. Наприклад, чому мене не викликали, чому не пояснили причини звільнення і не запропонували власноруч написати заяву на звільнення. Натомість троє чоловіків приїхали, привезли наказ і до побачення».

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ