Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Головний редактор газети "Ратуша" ставить під сумнів замах на Садового

Головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв ставить під сумнів реальність замаху на життя Андрія Садового. Про це він написав у своєму блозі.

"Спершу Андрій Іванович і дружнє до нього ЗМІ відверто ВИГАДАЛО перший замах на Садового (це коли божевільний чоловік копнув Садового в зад, а в газеті зявилось, що це - "замах підготовлений "Свободою"). Потім два постріла з "Мухи", котрі завдали мінімальних руйнувань будинку, і, УВАГА - АБСОЛЮТНО НЕ ВПЛИНУЛИ НА ЗМІНУ СТИЛЮ ПОВЕДІНКИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ. Кому не зрозуміло - пояснюю: якщо ти мільйонер і на тебе з родиною ДВІЧІ гіпотетично скоювали замах, то що б ти мав зробити? Правильно: змінити графік пересування, забезпечити себе, дружину і дітей цілодобовою охороною (адже загроза РЕАЛЬНА!), посилити заходи безпеки на робочому місці тощо. Садовий (окрім охороною ВДСО власного обійстя) жодного з цих кроків не зробив. А це наводить на низку нехороших думок", - зазначає Микола Савельєв.

Також він зазначає, що "перед другим колом виборів і для піарника Садового це справжній дарунок долі", адже свідчить про "існування РЕАЛЬНОЇ загрози ".

 

ПРО ЗАМАХ НА САДОВОГО.Мене тільки но розблокував ФБ. Пишу.Отже, по суті. 29 жовтня, приблизно о 22:40 на подвіря пом...

Posted by Микола Савельєв on 30 жовтня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ