Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурсу мікропроектів: завершено роботи на 378 об’єктах

Хід реалізації Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у 2016 році та проект gрограми на 2017 рік у новій редакції обговорили на засіданні Асоціації Місцевих Рад «Ради Львівщини». Засідання відбулося, 13 жовтня, у Самборі. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

За інформацією відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку Львівської облради, зараз на Львівщині реалізовується понад 691 мікропроект. З них станом на 10 жовтня завершені 378 об’єктів, ще на 300  тривають роботи. Лише 13 мікропроектів не розпочаті,  позаяк, подекуди ще завершують документацію, декотрі лише тиждень тому включили до числа переможців.

На реалізацію Програми мікропроектів місцевого розвитку в обласній скарбниці цього року передбачили рекордно багато - 54 млн грн. З них 38 млн грн. уже профінансовано .

З моніторингом реалізації Програми мікропроектів місцевого розвитку у 2016 році  можна ознайомитись тут:http://www.oblrada.lviv.ua/microproekty

Окрім цього, на засіданні АМР «Ради Львівщини» депутат обласної ради, заступник керуючого справами Іван Собко представив проект Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів у Львівській області на 2016-2020 роки в новій редакції.

«Після сьогоднішнього погодження цього документа Асоціацією МР «Ради Львівщини» подаємо документ на розгляд постійної комісії обласної ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку з подальшим затвердженням на черговому пленарному засіданні, яке відбудеться 25 жовтня 2016 року» - проінформував Іван Собко.

«У новій редакції Програми мікропроектів ми плануємо запровадити електронну подачу заявок, змінити критерії оцінювання, експерти оцінюватимуть проекти виключно по визначеному пріоритету, також чітко розділимо бали за не бюджетні кошти конкурсанта.

Більше того, подачу заявок ми маємо на меті запустити ще цього року. Організаційні рішення Конкурсна рада прийме на початку листопада, а профільний відділ обласної ради спільно з громадськими організаціями проведе у всіх районних радах Львівщини фахові навчання», – зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. 

-- 
З повагою
прес-служба Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ