Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Лідер гурту "МЕРІ" презентує дебютну книгу у Львові

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник 25 травня у Львові презентуватиме свою дебютну книгу «90/60/90». Про це йдеться на сторінці заходу у Facebook.
Facebook

Про 90-ті роки минулого століття було сказано, написано і відзнято дуже багато. Часи були складними, часом драматичними, але, безперечно, цікавими. Одна країна розпалася, а на її уламках постали нові - з людьми, які багато в чому виявились не готовими до таких кардинальних змін. Але ми пережили ці часи, і вони змінили нас, вони зробили нас такими як ми є сьогодні.

Книжка «90/60/90» - це низка ненудних і не зовсім сентиментальних спогадів про 90-ті від, так би мовити, очевидця та учасника подій. Книжка багато в чому автобіографічна; правда, автор зазначає, що не мав на меті написати автобіографію чи мемуари.

У своєму дебютному романі він виклав деякі моменти свого тодішнього життя, а також тенденції та речі, які стали ілюстрацією 90-тих: музику, літературу, і побутові речі, які тоді вважались нормою, а зараз викликають подив. Книжка буде цікавою для тих, хто застав 90-ті, адже в описаних реаліях вони зможуть побачити себе. А для покоління 2000-их - це чудова нагода дещо довідатись про ці часи, і можливо зробити для себе якісь висновки…Також до книжки увійшли тексти пісень Віктора Винника, які він виконує разом з гуртом «МЕРІ».

Презентація книги відбудеться у  книгарні «Є» (просп. Свободи, 7) о 18.30. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ