Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП «Львівелектротранс» отримало два нові тролейбуси

Минулого тижня у тролейбусне депо ЛКП "Львівелектротранс" із заводу СП "Електронтранс" прибули два нові тролейбуси "Електрон" Т191.02. Як розповіли на підприємстві, загалом виробник має передати Львову 5 нових тролейбусів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Навесні цього року департамент житлового господарства та інфраструктури оголосив тендер на постачання 5 тролейбусів, - розповів речник ЛКП «Львівелектротранс» Антон Лягушкін. - Участь в тендері взяли два виробники тролейбусів - львівське СП «Електронтранс» та луцьке ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан-Моторз». Львівський виробник запропонував нижчу ціну, відповідно із ним у червні 2016 року було заключено контракт на закупівлю 5 нових низькопідлогових тролейбусів загальною вартістю 31 651 871 грн».

Як кажуть у ЛКП «Львівелектротранс», нові тролейбуси зараз проходять процедуру тестування і приймання. Для роботи із пасажирами на маршрути вони вийдуть після проведення всіх процедур приймання і випробування. Спочатку тролейбуси будуть прийняті департаментом житлового господарства та інфраструктури, а потім передані ЛКП «Львівелектротранс».

Фахівці «Львівелектротрансу» зауважують, що у конструкцію тролейбусів внесено конструктивні зміни, які покращують умови роботи водіїв.

«У перших тролейбусах «Електрон» для того, щоб замінити струмознімні вугільні вставки, водій повинен був піднятися по спеціальній драбинці. Для водіїв це було не дуже зручно, особливо в зимовий період. Тому виробник вніс в конструкцію тролейбуса певні зміни, щоб вугільні вставки можна було замінити із землі», - розповіла начальник технічного відділу ЛКП «Львівелектротранс» Наталія Міхалік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ