Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Львівська міськрада готується запровадити мораторій на підвищення тарифів

Львівська міська рада завтра, 14 липня, на сесії може прийняти рішення про запровадження мораторію на підвищення тарифів. Про це сьогодні, 13 липня, в коментарі Гал-інфо повідомив керівник фракції «Народний контроль» у Львівській міськраді Валерій Веремчук.
фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

За його словами, це питання сьогодні обговорювали на колегії.

«Зараз готують спільний проект ухвали запровадження мораторію на підвищення тарифів, щоб завтра винести її на розгляд сесії», - повідомив Валерій Веремчук.

Він наголосив, що підвищення тарифів призведе до ще більшого зубожіння населення і нагадав, що деякі міста вже прийняли такі рішення.

За його словами, таке рішення має стати сигналом для Кабміну.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні міськрада Дніпра відмовилася виконувати рішення Кабінету Міністрів і Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) про підвищення тарифів на електроенергію, природний газ, опалення, гарячу і холодну воду.

У рішенні міськради йдеться, що Дніпро вводить мораторій до 1 січня 2017 року на набуття чинності підвищених цін і тарифів для населення.

Раніше за схоже рішення проголосувала Київрада. При цьому повноважень для накладення мораторію місцеві депутати не мають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ