Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівська облрада поставила крапку у справі реорганізації «швидкої»

Сьогодні, 19 вересня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати затвердили передавальний акт майна, прав та обов’язків комунального закладу Львівської обласної ради «Дрогобицька міська станція швидкої медичної допомоги», передає кореспондент Гал-інфо.

Балансова вартість майна становить 367 410,41 грн.

Контроль за виконанням рішення депутати покласти на постійні комісії з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту і з питань комунального майна та приватизації.

Нагадаємо, що процес реорганізації розпочався у 2016 року. Депутати  Львівської облради лише з другої спроби спромоглися прийняти рішення про реорганізацію та приєднання Львівської та Дрогобицької станцій швидкої допомоги до обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф.

Дрогобицька станція швидкої допомоги програла усі суди, опираючись реорганізації

Дрогобицька станція швидкої допомоги виступила проти реорганізації та подала позов до суду. Однак програла його. Через невиконання рішення сесії цього року депутати рішенням ради звільнили головного лікаря Дрогобицької станції швидкої допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ