Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Львівводоканал” оголосив тендер на закупівлю обладнання для очищення води

Тендер з очікуваною вартістю у 2 230 000 гривень з'явився на сайті “Prozorro” 10 січня. У документації згадано такі позиції, як питний фонтанчик та автомат водопідготовки, а ще насоси й системи для очищення води.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 26 січня, аукціон відбудеться за день, 27 січня. Товар потрібно буде поставити за адресою м. Львів, вул. Хуторівка, 24 і виконати всі зазначені роботи по встановленню до 31 березня.

Тендер оголосили зокрема на такі позиції: система фільтрації 130 мікрон, установка комплексного очищення, установка сорбційного очищення, система зворотного осмосу, ультрафіолетовий знезаражувач води, система очищення води з прозорою колоною та питний фонтанчик.

Гарантійний термін на обладнання повинен становити не менше 12 місяців з дати постачання та монтажу.

Призначення даного комплексу для очищення води в ЛКП “Львівводоканал” відмовились надати журналістам, та порекомендували направити інформаційний запит. Однак, за інформацією з відкритих джерел, за адресою м. Львів, вул. Хуторівка, 24 розташовані зокрема ЛКП “Хуторівка”, КП ЛОР "МА №266" та НВП ТЗОВ "СТЕЛІТ".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ