Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Моя смерть буде на совісті міської ради», – Ольга Березюк

Керівник департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк оголосила безстрокове голодування під стінами львівської Ратуші через бездіяльності міської ради щодо сміттєвої проблеми. Про це сьогодні, 20 червня, повідомив кореспондент Гал-інфо після розмови з Ольгою Березюк.

Фото: Олена Ляхович

Посадовець повідомила: «Сьогодні я розпочала безстроково акцію голодування. Я протестую проти бездіяльності посадовців Львівської міської ради, адже вже упродовж року вони маніпулюють думкою громадян. До того ж, виголошують публічні заяви, які під собою не мають жодного підґрунтя. Тому це просто маніпуляція.

Блокада вивезення сміття - вигадана. Я, як директор департаменту внутрішньої політики та інформації, дуже чітко бачу та розумію, що відбувається. Бо коли я сиджу на нарадах, то чую одне, а потім від Львівської міської ради подається зовсім інша інформація.

Сьогодні така спека і насправді заручниками цієї ситуації є самі львів’яни. А відповідальний за вивіз сміття – Андрій Іванович. Він кудись поїхав чи щось зробив для вирішення сміттєвої проблеми? Я не бачу жодних конкретних дій.

Чому Львівська ОДА постійно має виконувати роботу Львівського міського голови. Ми ж не просимо, щоб міський голова їхав і засіював поля, це ж не в його компетенції. То чому ми повинні виконувати його роботу?

Ось, наприклад, вчора в Миколаєві під час голосування щодо прийому сміття зі Львові «Самопоміч» не голосувала. Ви уявляєте, що не вистачило лише одного голосу. Мені здається, що це було зроблено за попередньою домовленістю. Мабуть, вони сподівались, що ця інформація не пошириться і про це ніхто не дізнається. Проте, це вилізло на поверхню.

Фото: Олена Ляхович

Андрію Садовому варто поїхати до людей і пояснити, що відбувається. Варто сказати все, як є – чесно і не обманюючи. Бо насправді всі львів’яни сьогодні потерпають.

У міського голови Львова ще є така гарна фраза: «Не робіть львів’ян заручниками». Мені дуже прикро, що він себе асоціює з львів’янами, бо львів’яни себе з ним більше не асоціюють. І те, що до мене досі ніхто не вийшов, – це не дивно, адже звично, що вони не спілкують з людьми», - заявила Ольга Березюк. 

На питання журналіста Гал-інфо, як вона діятиме далі, якщо найближчими днями реакції на голодування з боку мерії не буде, Ольга Березюк відповіла: «Якщо до мене ніхто не вийде, моя смерть буде на совісті Львівської міської ради».

Більше відео дивіться на каналі YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ