Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Костюк представив нового голову Жовківської РДА Степана Ціолковського

16 січня, в рамках робочої поїздки в Жовківський район, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк представив новопризначеного голову Жовківської районної державної адміністрації Степана Ціолковського, повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Михайло Костюк  ознайомив  присутніх з Розпорядженням Президента України про призначення Степана Зіновійовича Ціолковського  на посаду голови Жовківської райдержадміністрації та побажав новопризначеному голові успіхів на відповідальній посаді.

Також голова Львівської облдержадміністрації провів зустріч з головами міських, селищних, сільських рад Жовківського району. Під час зустрічі,  зокрема, обговорено питання бюджету на 2012 рік, питання енергозбереження та питання  масштабного прибирання території області, яке заплановане  на весну цього року.

Міський голова Жовкви Петро Вихопень поінформував голову Львівської облдержадміністрації про розроблення  у місті Жовква пілотного проекту з енергозбереження «Енергоефективне місто», який буде впроваджено Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України спільно із посольством Німеччини в Україні. Дана програма передбачає зменшення використання природного газу шляхом заміни його на відновлювальні джерела палива, а саме відходи деревини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ