Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Невиїзд автобусів на маршрути в мерії розцінили як саботаж перевізників

В управлінні транспорту та зв’язку ЛМР невиїзд автобусів на маршрути розцінили як саботаж перевізників. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми вважаємо, що перевізники саботують роботу, бо дороги у місті розчищені і проїзд транспорту можливий. Зокрема, перевізник «Фіакр» скерував нам листа з вимогою розчисти дороги та забезпечити проїзд, інші ж перевізники визнали ситуацію з прибиранням доріг оптимальною для роботи громадського транспорту», - зазначив Віктор Щир.

Відтак, перевізникам, які не забезпечили роботу автобусних маршрутів у звичному режимі, будуть скеровані відповідні листи-претензії.

Нагадаємо, сьогодні, 14 листопада на 4 міські маршрути не виїхало жодного автобуса. Йдеться про маршрути №54, №19, №36 та №22. Їх обслуговують АТП-14630 та «Фіакр». Ці перевізники пояснюють таку ситуацію нерозщиненими дорогами, що унеможливило випуск автобусів на маршрути.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, також сьогодні проблемними залишаються ще близько 9 автобусних маршрутів.

«Так, на 44-му маршруті курсує тільки 1 автобус. На маршрут №13 з 16 автобусів виїхало 4, на маршрут №17 – з 13 виїхало 9. Лише 5 автобусів з 12 виїхало на маршрут №18,  на маршрут №24 – виїхало 5 з 12. На 30-й маршрут виїхало 2 автобуси з 10, на 39-й – виїхало 3 з 10, на 41-й – виїхало 7 з 19, на 43-й – виїхало 12 автобусів з 16», - розповів Віктор Щир.

За інформацією «гарячої лінії» місті, вранці на вулицях міста працювало 99 одиниць снігоприбиральної техніки. За інформацією синоптиків, від суботи в місті випало 107% від місячної норми опадів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ