Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Старосамбірському району загрожує біда - через сміттєзвалище

Голови чотирьох депутатських фракцій Старосамбірської районної ради хочуть запобігти надзвичайній ситуації на території району та вимагають скликання позачергової сесії районної ради, аби терміново виділити кошти для впорядкування місцевого сміттєзвалища.

Зокрема, голови фракції надіслали звернення голові Старосамбірської районної ради Терлецькій Т.І., голові Старосамбірської РДА Бонку О.Е.Ю.

"За для запобігання надзвичайної ситуації, беручи до уваги результати громадських обговорень, що відбулись в Старому Самборі, Старій Солі і Стрільбичах, та виходячи з бездіяльності влади по впорядкуванню сміттєзвалища, що знаходиться на території Старосолянської  та Стрільбицької сільських рад, вважаємо за необхідне в десятиденний термін скликати позачергову сесію Старосамбірської районної ради та розглянути питання щодо виділення коштів з резервного фонду  районного бюджету  для фінансування заходів по впорядкуванню вищезгаданого сміттєзвалища.

Проект рішення додається:

Проект рішення

1) Виділення коштів з резервного фонду  районного бюджету Старосамбірського району в сумі 200 тис. грн  на фінансування заходів по впорядкуванню Старосамбірського сміттєзвалища.

2) Голові Старосамбірської РДА вжити відповідні заходи на виконання цього рішення.

3) Голові Старосамбірскої міської ради розробити заходи по впорядкуванню Старосамбірського сміттєзвалища.

4) Звернутись до Голів Старосамбірської міської ради, Старосолянської та Стрільбицької  сільських рад щодо скликання позачергових сесій місцевих рад для розгляду питання про виділення коштів з резервних фондів місцевих рад.

5) Контроль за виконанням рішення  покласти на комісію з питань охорони навколишнього природного середовища, земельних відносин, лісового господарства та управління районною комунальною власністю". 

Звернення підписали: голова фракції ВО “Свобода” М. Пацай, голова фракції ПП “Громадянська позиція” Р. Батючок, голова фракції ГР “Народний контроль”, І. Пикус, голова фракції ВО “Батьківщина” Б. Липецький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ