Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Синютка передав ділянку Яворівської «Сірки» в розпорядження «Збиранки»

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав рішення про передачу ділянки Яворівської «Сірки» в розпорядження ЛКП «Збиранка». Про це він повідомив сьогодні, 30 січня, під час брифінгу, повідомив кореспондент Гал-інфо.

«Маю надію, що сесія Львівської міської ради проголосує про отримання ділянки. Побоювання людей не безпідставні. Потрібно провести громадські слухання, потрібно презентувати проект, слід роз'яснити людям, що небезпек від сучасного заводу з утилізації відходів немає», - сказав він. 

Водночас Синютка додав, що в четвер відбудеться засідання робочої групи з експертами на чолі з одним із міністрів, що має ознайомитись з можливістю реалізації рішення з побудови сміттєзвалища на території Яворівської «Сірки». 

Синютка повідомив, що попередньо були домовленості про будівництво сміттєспалювального заводу. Що будуватиме там Львів, завод чи полігон ТВП, голова ОДА не знає.

Крім того, він повідомив, що в середині лютого має відбутися конкурс на побудову сміттєпереробних заводів на двох інших ділянках,  котрі залишились у віданні ОДА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ