Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській опері дітям безкоштовно покажуть «Білосніжку»

У суботу, 29 квітня, о 12.00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться перший безкоштовний показ балетної вистави “Білосніжка і семеро гномів” для дітей-сиріт та дітей учасників АТО. Всесвітньовідома постановка легендарного балетмейстера Генріха Майорова в хореографічній редакції Віктора Щербакова, повідомили організатори.

Ініціатором проекту виступив Український балетний театр “Прем’єра” з нагоди святкування міжнародного дня танцю у Львові під егідою CID UNESKO. Проект реалізовано за активної підтримки Львівської обласної адміністрації та Львівської опери.

Завдяки Українському балетному театру “Прем’єра” діти з сиротинців області матимуть нагоду безкоштовно подивитися казкову історію про прекрасну дочку короля, Білосніжку. Юна принцеса рятуючись від злої мачухи потрапляє у ліс де зустрічає гномів, що допомагають їй заховатись. Однак незабаром королева за допомогою чарівного дзеркала дізнається, що красуня досі жива. Розлютившись, вона знаходить Білосніжку та під виглядом Жебрачки дарує їй наповнене чарівною отрутою яблуко, від якого принцеса падає немов не жива. Та зруйнувати злі чари може лише чарівний принц, серце якого сповнене щирою любов’ю.

Український балетний театр “Прем’єра” було засновано у 2015 році народним артистом України Олегом Петриком. За короткий час роботи було поставлено 10 вистав, які більше 100 разів були показані за кордоном та отримали схвальні відгуки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ