Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на зупинках висять годинники за півмільйона євро?

Сьогодні, 29 червня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати згадали, що протягом тривалого часу інформаційні табло на зупинках електротранспорту у Львові не працюють, а на них свого часу витратили 2,5 млн євро, передає кореспондент Гал-інфо.

"У 2011 році німецькі інвестори разом з львівською мерією заплатили 2,5 млн євро за встановлення у частині львівських трамваїв додаткових GPS-трекерів, які мали б передавати інформацію про рух трамваїв на встановлені електронні табло на зупинках електротранспорту, щоб вказувати львів’янам, скільки часу залишилося до прибуття трамвая", - нагадав депутат Андріян Гутник.

Він додав, що таке нововведення для Львова коштувало 20% від загальної суми, тобто 500 тис.євро. 
"Зараз більшість із цих табло станом функціонують неналежно або ж не працюють взагалі. Відтак, львів’яни за півмільйона євро замість електронних табло, які повинні були б відображати інформацію про рух трамвайних маршрутів, отримали близько 30 годинників, адже єдине, що станом на сьогодні показують ці табло – це час", - сказав Андріян Гутник. 

Додамо, що обслуговуються ці табло ЛКП «Львівавтодор» та ЛКП «Львівелектротранс».
Депутат попросив міського голову Андрія Садового невідкладно довести технічний стан встановлених електронних табло на зупинках громадського електротранспорту до належного.

Своєю чергою Андрій Садовий заявив, що це не відповідає дійсності.

"Найближчим часом табло запрацює з оновленим програмним продуктом. Фірма, яка його розробляла, протермінувала здачу", - сказав Андрій Садовий. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ