Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Росії не отримували заяви Гайдар про відмову від громадянства

Марія Гайдар не відправляла заяву про відмову від російського громадянства в Генконсульство РФ в Одесі, повідомили в МЗС РФ.

У Кремлі не бачили заяви виконувача обов'язки заступника голови Одеської облдержадміністрації Марії Гайдар про відмову від російського громадянства, повідомляє Інтерфакс.

"Не бачили (заяви, - ред.)", - сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання, чи отримали в адміністрації президента прохання від Гайдар.

Тим часом джерело Російської служби новин в МЗС РФ повідомило про те, що Марія Гайдар не відправляла заяву про відмову від російського громадянства в Генконсульство РФ в Одесі.

Гайдар написала заяву про відмову від російського громадянства

"Я тільки що зв'язувався з Генконсульством Росії в Одесі. Не було її у нас (в диппредставництві, - ред.), і не подавала вона такої заяви, відмова не надходила", - запевнив він.

Нагадаємо, що в п'ятницю стало відомим те, що Гайдар написала заяву про відмову від російського громадянства. Минулого вівторка президент України Петро Порошенко підписав указ про надання їй українського громадянства і вручив паспорт.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ