Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Великий бізнес Західної України сплатив у липні 417 млн грн податків до держбюджету

У липні цього року великий бізнес Західної України спрямував до державного бюджету України понад 417 мільйонів гривень, повідомили в СДПІ з ОВП у місті Львові МГУ ДФС.

З початку 2016 року Спеціалізованою державною податковою інспекцією з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ ДФС забезпечено надходження  до бюджетів усіх рівнів 3 мільярди 400 млн. гривень.

Великі платники податків Західного регіону перерахували до загального фонду державного бюджету 3,2 млрд. грн. податків та зборів, що на 1,5 млрд. грн. або в 2 рази більше ніж надійшло минулого року. Зокрема, протягом липня цього року великим бізнесом сплачено до загального фонду державного бюджету  417 млн. грн., що  в 1,8 разів перевищує надходження  за липень минулого року.

У розрізі основних податків до Держбюджету надійшло: майже 1мільярд 804 мільйони гривень  – ПДВ, 411 мільйонів гривень - податку на прибуток підприємств та 668 мільйонів гривень – акцизного податку, що значно перевищує минулорічні показники.

Водночас, до місцевого бюджету великі підприємства спрямували 190 млн. гривень. Скарбниця міста додатково отримала понад 11,7 млн. гривень.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ