Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Марчук розповів про страх колаборантів на Сході України

Представники так званої "влади" ОРДЛО бояться, що після деокупації Донбасу українська влада покарає їх. Про це заявив 14 грудня представник української сторони в підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи в Мінську Євген Марчук на круглому столі щодо підтримки населення, постраждалого на Донбасі.

Як повідомила УП, Євген Марчук розповів, що мав розмову з представником "влади" ОРДЛО, який є учасником переговорного процесу в Мінську. Він наголосив, що ця людина є колаборантом, але не бойовиком.

"Ви можете мені сказати, що мене чекає, коли повернеться українська влада? Мене особисто, мою родину, моїх дітей?" – процитував Марчук питання цієї людини. На думку Марчука, "нічого хорошого" на колаборанта не чекає. "А від нього залежить дуже багато", - зауважив він.

"Сьогодні відповіді тій частині громадян, які є вимушеними колаборантами, не в бойовій сфері, не в воєнній, відповіді для них немає", - додав Марчук. За словами представника української сторони на цих переговорах, мінський процес зайшов у глухий кут.

Євген Кізілов, УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ