Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

8 квітня у Львові стартує Великодній ярмарок

Сьогодні, 27 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив проведення Великоднього ярмарку на просп. Свободи. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Виконком вирішив організувати у період з 8 квітня по 9 травня 2017 року Великодній ярмарок на просп. Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку), відповідно до плану-схеми.

Організатором Великоднього ярмарку традиційно визначили товариство з обмеженою відповідальністю «Львівські Ярмарки» з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності зі  Львова та областей України (надалі – учасники Великоднього ярмарку) для здійснення торгівлі товарами вітчизняного виробництва.

Режим роботи Великоднього ярмарку буде наступним: у робочі дні – з 11.00 год. до 22.00 год., у святкові та вихідні дні – з 10.00 год. до 23.00 год.

Управління економіки департаменту економічного розвитку на період проведення заходу повинне підготувати та видати організатору Великоднього ярмарку погодження на здійснення одноразової торгівлі з 8 квітня 2017 року по 9 травня 2017 року (на період з 10 квітня 2017 року по 15 квітня 2017 року включно – за винятком торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом).

Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку має надати дозвіл на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення площею 600 кв. м.

Здійснення торгівлі має відбуватися виключно з торгових наметів (без встановлення виносних столів).

Передбачено встановлення 40 смітників з розрахунку не менше як один смітник на три торгові точки, а також 6 контейнерів для сміття відповідно до плану-схеми. Сміття має сортуватися.

Також передбачено встановлення 5 біотуалетів та вказівників з зазначенням найближчих громадських вбиралень і вбиралень закладів ресторанного господарства у місцях проведення заходу.

Ярмарок не повинен створювати перешкод учасникам дорожнього руху через перекриття проїжджих частин вулиць, автомобільних доріг, тротуарів та узбіч.

Також він не має перешкоджати руху транспорту (у тому числі громадського транспорту (електро- та автомобільного), транспорту спеціального призначення.

Виконком рекомендував утриматись від проведення розважальних заходів та виконання музичних творів з 10 квітня 2017 року по 15 квітня 2017 року включно.

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що у травні має відбуватися пісенний конкурс Євробачення-2017, а тому варто розглянути можливість організації фанзони.

Директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич наголосила, що можливо у це рішення просто буде внесена зміна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ