Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жіночі годинники Michael Kors. Більше, ніж аксесуар — мистецтво!

Компанія Michael Kors, яка була названа на честь свого творця, заснована у 1981 році. Перші продажі колекцій одягу відбувалися у знаменитих універмагах «Bergdorf Goodman» і «Lord & Taylor», аж поки у 2000 році не відкрився власний магазин у Нью-Йорку.

Впізнаваний у світі

Стиль дизайнера простежується від одягу до аксесуарів — це завжди поєднання розкоші та універсальності. Кожну колекцію геніальний творець показує шанувальникам наче знайомі всім речі, але оформлені у світському стилі — між американським класичним підходом до підбору гардеробу та європейською витонченістю.

З 2004 року корпорація Fossil Group отримала ексклюзивне право на виробництво годинників Michael Kors. Наразі фірмові магазини бренду можна знайти по всьому світу: від США до Гонконгу.

Під час розробки нових моделей годинників сам дизайнер Майкл Корс дотримується загальної концепції бренду: створювати аксесуари, що підходять для мешканців мегаполісів, не ускладнює рухи та привертає увагу оточуючих.

Серед шанувальників бренду — співачки Lady Gaga, Дженніфер Лопез, Мадонна, акторки Кетрин Зета-Джонс, Барбара Стрейзанд, Шерон Стоун та навіть дружина екс-очільника США Мішель Обама.

З чого складаються годинники іменитого бренду

В якості матеріала для корпусу та браслета використовується антикорозійна сталь або благородний метал, високоякісна шкіра, позолота. Браслет та безель може прикрашатися дорогоцінними інкрустаціями або стразами Swarovski.

Всередині міститься кварцовий механізм японського виробництва — Miyota. Циферблат захищений мінеральним склом. В деяких моделях бренду є запатентовані деталі, що підкреслює авторитетний статус компанії.

Асортимент на всі випадки життя

Серед асортименту годинників Michael Kors завжди можна знайти модель собі або у подарунок, таку, яка буде гармонійно доповнювати діловий образ, повсякденний, яку можна буде вдягнути на дружню вечірку чи світський захід. За посиланням https://gold.ua/products/zhenskie-chasy/michael-kors знаходиться онлайн-каталог жіночих знаходиться онлайн-каталог жіночих годинників Michael Kors — моделі в наявності постійно оновлюються, тому варто підписатися на новини магазину, який також проводить акції зі знижками на деякі товари. На всі позиції дається довічна гарантія.

Обирати можна серед існуючих лінійок:

  • Ladies Chronos — мають додаткові циферблати, хронограф та вологозахист (50-100 м).
  • Ladies Metals — стильні годинники на сталевих браслетах.
  • Ladies Leather — кожані браслети класичного та фантазійного стилю різних кольорів.
  • Mixed Materials — використовуються комбіновані матеріали для вироблення браслету годинника, а також елементи з пластику.

Обирайте найкращу модель і створюйте власний стиль, в якому буде місце лише жіночій красі та витонченості.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ