Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

10 червня випускники склали тест ЗНО з біології

Сьогодні, 10 червня, відбулось проведення зовнішнього незалежного оцінювання з біології, результати якого зараховуватимуться як вступний тест для охочих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році. Максимальна кількість балів, яку можна набрати правильно виконавши всі завдання тесту - 76 балів.

Як пише освітній портал, з метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання 13 червня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. 

Обробка сертифікаційних робіт учасників зовнішнього незалежного оцінювання, встановлення порогу «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з біології відбудеться не пізніше 18 червня 2016 року.

Результати тих учасників, хто подолає пороговий бал, будуть визначатись за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів. Відповідно, рейтингова оцінка за шкалою 100–200 балів буде відображати місце результату учасника серед результатів інших учасників тестування.

При оголошенні результатів ЗНО з біології буде оприлюднена таблиця за шкалою 100 - 200 балів.

Про конкретну дату оголошення результатів зовнішнього оцінювання буде повідомлено додатково.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть до 16 червня подати до регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії. Додаткова сесія ЗНО з біології відбудеться 29 червня.

Як розрахувати бал із тесту із біології дивіться тут.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО розпочалась  5 травня і триватиме  до 17 червня. 

Цьогоріч для участі у ЗНО  зареєструвались 267 626 учасників, з яких 36 131 у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти (Волинська, Львівська та Рівненська області).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ