Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

12-15 вересня у Львові перебуватиме Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

12-15 вересня на запрошення Високопреосвященного митрополита Львівського і Сокальського Димитрія Львівську єпархію з Першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Візит Предстоятеля приурочений до відзначення у Львівській єпархії 1025-літнього ювілею Хрещення Київської Руси-України.

Офіційна програма візиту.

12 вересня, четвер

17:00 - зустріч Святійшого Патріарха Філарета у м. Броди на кордоні Рівненської і Львівської областей.

13 вересня, п'ятниця

11:00 - у день Покладення поясу Пресвятої Богородиці Святійший Патріарх Філарет звершить Божественну Літургію на цілющому джерелі присілка Заглина, с. Монастирець, Жовківського р-ну, - місці чудесного явлення Пресвятої Богородиці. Його Святості співслужитиме собор ієрархів, а також духовенство єпархії.

16:00 - Святійший Патріарх Філарет візьме участь у презентації нових видань Видавничого відділу УПЦ Київського патріархату "Українська "Палінодія" ХХІ ст.: сучасні переклади святоотцівської спадщини та богослужбової літератури" (головний читальному залі Наукової бібліотеки ЛНУ ім. Івана Франка, м. Львів, вул. Драгоманова, 5).

18:00 - Святійший Патріарх Філарет звершить освячення нових службових і адміністративних приміщень Львівського єпархіального управління (м. Львів, вул. Грушевського, 2).

14 вересня, субота

10:00 - Святійший Патріарх Філарет освятить нові розписи та звершить Божественну Літургію у храмі Вознесіння Господнього. Його Святості співслужитиме собор ієрархів, а також духовенство єпархії (м. Львів, перехрестя вулиць Любінська-Виговського).

18:00 - Святійший Патріарх Філарет звершить Всенічне бдіння у Покровському кафедральному соборі. Його Святості співслужитиме собор ієрархів, а також духовенство єпархії (м. Львів, вул. Грушевського, 2).

15 вересня, неділя

11:00 - Святійший Патріарх Філарет відвідає смт. Брюховичі і звершить Божественну Літургію у Введенському храмі. Його Святості співслужитиме собор ієрархів, а також духовенство єпархії (смт. Брюховичі, вул. Курортна, 6.

15:00 - Святійший Патріарх Філарет відбуде на Закарпаття, де візьме участь у святкуванні 1150-ліття місії Кирила і Мефодія.

Митрополит Львівський і Сокальський Димитрій зазначив, що візит Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета на Львівщину 12-15 вересня стане символом єдності не лише Православної Церкви, але й усіх, хто прийняв Хрещення 1025 років тому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ