Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

3 міфи про навушники, в які вже соромно вірити

З появою бездротових навушників, особливо airpods 2, з'явилися ті, хто страшенно боїться ними користуватися. Причин тому декілька - від банального небажання витрачати гроші на “іграшку”, до остраху опромінення голови від хвиль, через які передається музика.

Консультанти інтернет-магазину електроніки Stylus пояснили: більшість подібних переконань – просто міфи, які не мають ніяких реальних підстав. Три найпопулярніших з них ми розберемо детально.

Гарнітура випадає з вушної раковини

За словами експертів, найчастішим питанням клієнтів при покупці airpods 2 є: “Чи не будуть вони випадати з вуха?” Відповідь категорично: ні. Навіть під час бігу або активних тренувань.

Спеціалісти добре попрацювали, щоб навушники зручно трималися та самостійно не вислизали.

Для забезпечення цих властивостей гаджети від Apple мають:

  • оригінальну анатомічну форму;
  • спеціальне покриття, яке протидіє ковзанню;
  • ідеально збалансований корпус.

Якщо навушники все ж таки випадають внаслідок індивідуальних особливостей будови вуха, підберіть невеликі та недорогі силіконові накладки, з якими проблема точно буде вирішена.

Постійне використання навушників призводить до втрати слуху

Другий міф – навушники призводять до зниження слуху та навіть провокують глухоту. В реальності ж, щоб проявилися серйозні зміни у слуховому апараті, необхідно забезпечити довгостроковий звуковий тиск не нижче 100 дБ. Похвалитися такою потужністю не можуть навіть самі просунуті моделі від Apple. Що говорити про інших виробників навушників, які тільки прагнуть наздогнати купертинівців за якістю звучання.

Бездротові навушники видають шкідливе випромінювання

Третій міф пов'язаний зі шкодою Bluetooth, через який і відбувається синхронізація пристроїв зі смартфоном і передача музики. Дійсно, випромінювання є і воно опромінює людину. Але інтенсивність хвиль в ньому набагато слабкіше, ніж у звичайній мережі. А масових негативних наслідків від використання мобільних телефонів поки не спостерігається. Тому сміливо купуйте зручні бездротові навушники та слухайте музику у максимально комфортних умовах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ