Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Американська компанія розглядає Україну як майданчик для розвитку цифрових продуктів

Clearview AI зацікавлена в розбудові української цифрової інфраструктури, а також розглядає Україну як місце для розробки та тестування нових продуктів.
Фото - ілюстративне

Про це CEO компанії Clearview AI Хоан Тон-Тхат повідомив в інтерв'ю Укрінформ

Американська компанія  займається інноваціями та наданням найсучасніших технологій правоохоронним органам для розслідування злочинів, підвищення громадської безпеки та забезпечення правосуддя. Вона є розробником революційної інтелектуальної платформи, що працює на основі технології розпізнавання облич.

Компанія розглядає Україну як місце для розробки та тестування цифрової продукції.

«Ми маємо плани та ідеї на майбутнє. Але поки що нічого анонсувати не можу. Можу лише сказати, що з урахуванням того, що в Україні гостро стоїть питання безпеки, а українці дуже швидко адаптуються до нових технологій, ми розглядаємо варіант, що ваша держава може бути місцем для тестування наших нових продуктів», - зазначив він.

Хоан Тон-Тхат також наголосив, що українські розробники працюють дуже якісно та ефективно, а тому планується надалі залучення їх до роботи в Clearview AI.

«Ми бачимо Україну як державу, де будемо проводити більше часу та розробляти більше продуктів. Підкреслюю, я дуже вражений технічними талантами українців», - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ