Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Надзвичайні події

Андрій Садовий вирішить долю Диби

Начальник львівського міського управління Держпродспоживслужби Андрій Диба сьогодні не з'явився на засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС щодо виконання Комплексного плану заходів із запобігання занесенню і поширенню респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.
Фото Олена Ляхович

Як повідомила присутня на засіданні головний спеціаліст Держпродспоживслужби Оксана Громадій, начальник львівського міського управління перебуває на нараді в Львівській обласній державній адміністрації.

"Якщо нараду проводить голова обласної адміністрації, то нема питань. А якщо він забув, що знаходиться на території міста Львова, то треба буде нагадати", - зазначив міський голова Львова.

На завершення засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, Андрій Садовий сказав, що йому повідомили, що Андрій Диба не був присутній в ЛОДА. І Садовий просить, щоб Диба зателефонував і пояснив, чому не з'явився на міську комісію з надзвичайних ситуацій.

"Якщо він цього не зробить впродовж наступних двох годин, я напишу звернення до його відповідного керівника про доцільність перебування його на займаній посаді", - додав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ