Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Apple iPhone: чутки і припущення про майбутню презентацію

Цієї осені очікується вже традиційна презентація новинок від лідируючої на сучасному ринку компанії - Apple. Завдяки аналізу даних можна припустити, що презентація відбудеться 12 вересня, хоча офіційної заяви про дату проведення заходу поки немає.

Вибір саме цієї дати пояснюється тим, що компанія протягом останніх кількох років презентує свої розробки саме в перші два тижні вересня, при цьому віддаючи перевагу таким днях тижня, як вівторок і середа.

Ще один аргумент на користь саме цієї дати - День Праці, який в США святкують в перший понеділок вересня. Швидше за все, через це розробники віддадуть перевагу призначити дату презентації на наступний тиждень. За такою логікою, стартувати продажі будуть вже 21 вересня, тобто після третього тижня місяця, в п'ятницю. Нагадаємо, що в 2017 році щорічна презентація пройшла якраз 12 вересня. Так що це також могло стати приводом припустити саме таку дату проведення заходу в поточному році.

Нагадаємо, що в цьому році розробники готуються представити світу відразу три нові моделі смартфонів, фотографії яких ми змогли побачити ще в червні. Про очікувану вартость новинок поки нічого не відомо, однак, раніше представники Apple говорили про те, що постійне суперництво з китайським ринком негативно позначиться на вартості новинок.

Ось що говориться в документі: - «Суперечки в галузі міжнародної торгівлі можуть привести до підвищення тарифів і посилення протекціоністських заходів, що, в свою чергу, негативно вплине на діяльність компанії. Тарифи можуть збільшити вартість продуктів компанії, а також використовуваних для її виробництва компонентів і сировини».

Звичайно, підвищення цін на продукцію негативно позначиться і на конкурентоспроможності фірми, оскільки можна очікувати цілком природний спад з боку покупців. Але якщо відносно компанії будуть застосовані 10% мита, зумовлені тим, що продукція збирається і завозиться з Китаю, подорожчання уникнути не вдасться. Хоча за іншими даними мова йде про ще більшому збільшенні відсотка, а саме - до 25%.

Так що на сьогоднішній день, і подорожчання гаджетів, і дата їх презентації - всього лише чутки і здогади. Чого насправді очікувати, ми дізнаємося тільки до кінця серпня або в крайньому випадку на початку вересня, коли представники ЗМІ та блогери отримають офіційні запрошення на захід.

Порівняти ціни на попередні моделі смартфонів Apple iPhone можна за цим посиланням: https://pn.com.ua/ct/1232/?fo=79.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ