Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Асоціація Вільних профспілок автотранспортників погрожує Всеукраїнським страйком

У четвер, 22 серпня, відбудеться мітинг та попереджувальна акція перевізників. Колона автомобілів збиреться о 10.00 на вул. Пасічній (перехрестя Дж. Вашингтона), де ухвалить напрацьоване робочою групою АВПАУ Положення про Страйковий комітет. Про це сьогодні, 2- серпня, під час прес-конференції повідомив голова Асоціації Вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський.

Після мітингу колона автомобілів вирушить на вул. Венниченка до будинку Львівської ОДА.  Тут перевізники мають намір зустрітися із головою Львівської ОДА Віктором Шемчуком.

Головною метою цієї попереджувальної акції є захист інтересів перевізників, запобігання знищенню приватного підприємництва в транспортній галузі.

Перевізники вимагають, щоб влада дослухалась до їхніх вимог та не приймала нову редакцію Закону України «Про автомобільний транспорт».

Вони вимагають недопустити монополізації ринку автомобільних перевезень, захистити інтереси самозанятого приватного перевізника, покласти край спробам нав’язати схеми корупційних дозволів, натомість ввести прозоре та доступне ліцензування.

У випадку невиконання перелічених вимог перевізники розпочнуть підготовку до Всеукраїнського страйку.

Наразі перевізники доносять інформацію до інших регіонів.

"Зв'язуємося із іншими регіонами, проводимо роз'яснювальну роботу. На жаль 99% з них не читають тих документів які пропонує влада", - сказав Корчинський.

Він також додав, що на Всеукраїнський страйк вийдуть усі перевізники: від таксистів, до тих, хто займається регулярними транспортними та вантажними перевезеннями.

Фото - ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ