Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аваков попросив вибачення

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков попросив вибачення перед громадськістю за перепалку з головою Одеської облдержадміністрації Міхеілом Саакашвілі. Про це він сказав в ефірі українського телеканалу в четвер, 17 грудня, пише Обозреватель.
Фото - Волинське агентство розслідувань

- Мені дійсно шкода. І я перед усіма людьми прошу вибачення за це відео. Мені шкода, що у мені зіграла емоція. Але я людина, і я не хочу бути ні кращим, ні гіршим, - сказав він. Аваков підкреслив, що Саакашвілі образив його, як чоловіка.

- Я відповів так емоційно, щоб не вдарити цю людину. У силу особистих причин. Я був втомлений, сон був поганий вночі, я майже не спав. Це вже інша розмова. Але те, що це вийшло на публіку, - соррі. Те, що я думаю про Саакашвілі, я вже сказав. Не обговорення цього епізоду треба ставить на чолі, а проблеми. Тут (у конфлікті з Саакашвілі – Ред.) для мене усе ясно, і я відверто все сказав, - додав він.

- Я вважаю, що у підсумку потрібно (суспільству побачити відео – Ред.). Коли я зрозумів, що усе відбувається дуже публічно, занадто високий резонанс, то зрозумів, що такі речі треба публікувати. Не треба ховатися і маскуватися, будь тим, ким є. Шкода, що країна побачила, що це є. Але хочу вас засмутити: реалії української політики ще брудніші.

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ