Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Автошкола для осіб з інвалідністю" - перший з випускників успішно склав практичний іспит

"Автошкола для осіб з інвалідністю" - перший з випускників успішно склав практичний іспит. Про це повідомили в пресслужбі Сервісного центру МВС у Львівській області.

Сьогодні, 26 вересня, у сервісному центрі МВС с. Зимна Вода в рамках реалізації проєкту «Автошкола для осіб з інвалідністю» перший з випускників успішно склав практичний іспит на право керування легковим авто.

Валерій Безверхий родом з Херсону, втім після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну був змушений евакуюватись із друзями до Ковеля, що на Волині. У рідному місті він керував проєктом «Соціальне таксі для осіб з інвалідністю». Чоловік активно займається важкою атлетикою та футболом, регулярно відвідує зал.

Отримати посвідчення водія Валерій мріяв давно. Тож почувши про проєкт «автошкола для осіб з інвалідністю», відразу ж зголосився.

Практичний іспит Валерій склав у сервісному центрі МВС з першої спроби, впевнено керуючи автомобілем, що обладнано ручним керуванням.

«Хочу наголосити, станом на сьогодні, особи з інвалідністю можуть отримати послуги не лише в даному сервісному центрі МВС, а у будь-якому, що розташований у Львівській області. Також усі послуги можна отримати у сервісних центрах МВС Закарпатської та Івано-Франківської областей - в певних випадках для цього громадянину необхідно звернутись по допомогу до персоналу. Ми працюємо над забезпеченням належних умов для осіб з інвалідністю в усіх підрозділах», - зазначив Павло Яцина, начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ