Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Безробітний чоловік керівниці ЛКП "Львівавтодор" за рік зібрав майже 140 тисяч гривень готівки

Напередодні, відповідно до Закону України "Про запобігання корупції", директорка Львівського комунального підприємства Львівавтодор Оксана Єстеферова подала декларацію за 2020 рік.
Директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова

Як видно з поданої електронної декларації Оксани Єстеферової, за рік в її добробуті нічого не змінилось. Ні нового нерухомого майна, ні автомобілів чи цінних подарунків в 2020 році вона не набула.

Фактично останнім великим придбанням сім'ї залишаються придбані в 2019 році земельна ділянка та садовий будинок в Скнилові, де сім'я схоже що і проживає.

Відмінність від попередньої декларації полягає лише у зростанні зарплати на понад 80 тисяч гривень.

Натомість її чоловік, відповідно до поданої Єстеферовою декларації, став власником 5000$ готівкових коштів, походження яких залишається повною загадкою. Адже в жоден з попередніх років не було зазначено його доходів за будь яким місцем праці.

Нагадаємо, що виконувачкою обов’язків керівника ЛКП "Львівавтодор" Оксану Єстеферову призначили 23 січня 2019 року. А з 23 січня 2020 року вона стала повноцінним директором комунального підприємства.

Загалом у "Львівавтодорі" Єстеферова розпочала працювати із листопада 2018-го радницею директора підприємства. У грудні 2018 вона стала заступницею керівника ЛКП «Львівавтодор» із економічних питань. До цього вона була керівницею проєктів та програм компанії "Procter & Gamble".

Зазначимо, що Оксана Єстеферова є креатурою в. о. начальника управління безпеки міста Андрія Білого, який у 2007-2011р.р. також працював у компанії "Procter & Gamble" на посаді керівника відділу забезпечення якості та впровадження ініціатив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ