Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Більше як тисяча тонн сміття не вивезено зі Львова, - Садовий

На сьогодні більше як тисяча тонн сміття не вивезено зі Львова. 257 майданчиків переповнені. Про це заявив мер Львова Андрій Садовий під час брифінгу після засідання Львівської обласної обласної комісії ТЕБ і НС із розгляду ситуації щодо проведення робіт на ЛКП "Збиранка".

«257 майданчиків для збору ТПВ у Львові переповнені. Місто може опинитись в великій екологічній біді. Така ситуація склалась через блокування автомобілів зі сміттям по всій Україні. Це близько 50-ти автомобілів, що не можуть рухатись територією країни для відвантаження сміття на полігони ТПВ», - зазначив Андрій Садовий.

Натомість очільник Львівської ОДА Олег Синютка зазначив, що наразі немає жодного офіційного підтвердження фактів блокування сміття.

«На сьогодні ніхто у Львівській області не перешкоджає рухатись автомобілям. Якщо будуть від Львівської мерії офіційні звернення з підтвердженням факту таких блокувань, то я звернусь до центральних органів влади, аби врегулювати це питання. Наразі таких звернень до нас не надходило», - наголосив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ