Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ЛКП «Лев» загубилось 20 тис. гривень

Благодійниця Ірина Угрин вимагає повернути 20 тис. грн свої грошей від ЛКП «Лев», які вона передала на придбання рушниці-шприцемет - для безболісного відлову собак. Жінка передала кошти особисто в руки Орисі Бобришовій, екс-заступниці директора ЛКП «Лев», - про це сьогодні, 7 вересня, на прес-конференції у Львові заявив Олег Онисько, головний редактор «Zaxid.net», який приніс лист Ірини Угрин із цим зверненням.

Отож, жінка попросила медійників посприяти поверненню її коштів.

На запитання Олега Ониська, хто  брав ці гроші та де вони є тепер, рися Бобришова відповіла: «Так, я взяла ці гроші, бо тоді не було на місці Олесі Кабацій (за словами Орисі Бобришової, Олеся Кабацій - асистент  та права рука Олега Мацеха, директора ЛКП «Лев»). Згодом ці кошти я передала Олесі, адже вона керує  волонтерськими грошима»
 
Орися Бобришова сказала, що вона особисто зустрінеться із Іриною Угрин та запитає її, які вона має докази, що вона, Орися Бобришова, присвоїла ці  гроші.
 
«Окрім того, я розповім їй про її тварину, яку хотів Мацех викинути на вулицю. Я думаю, що краще буде, коли тут попрацює КРУ або міліція»,– додала жінка.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ