Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 50 собачок та котиків з ЛКП «Лев» шукають нових господарів

Прихистити котика чи собачку може кожен. Для цього слід звернутись за адресою - вул. Промислова, 56.

Як наголошують в ЛКП «Лев», новим господарям готові надати всю потрібну інформацію та проконсультувати щодо важливих аспектів догляду за новим улюбленцем.

«Ми дуже вдячні всім та кожному, хто приходить до нас в ЛКП та бере собі улюбленця в родину! Адже всі наші тваринки з нелегкою долею, та кожен з них зазнав всіх труднощів вуличного життя. І ми щиро радіємо з кожним нашим підопічним, якому пощастило знайти дім.

Тому друзі, ми та наші хвостики чекаємо вас, адже зараз понад 50 наших мешканців шукають добрі руки та теплі домівки», - закликають в ЛКП «Лев».

Нагадаємо, Львівське комунальне підприємство «Лев» опікується безпритульними тваринами у Львові. На базі підприємства діє Центр адопції (всиновлення) безпритульних тварин. Тут львів’яни, що бажають взяти додому тварину, зручно та швидко в одному місці можуть знайти інформацію про усіх безпритульних собак та котів, які чекають на прилаштування у нові родини, а також оформити процедуру «всиновлення». Центр працює на вул. Промисловій, 56. Контактний телефон - 068 535 45 45.

Важливо, що на підприємстві працює кінолог, який займається адаптацією та соціалізацією відловлених собак, навчає усіх секретів поводження з тваринами, а також надає рекомендації новим господарям при прилаштуванні чотирилапих з ЛКП «Лев».

«Познайомитися з нашими хвостиками ви можете на сайті ЛКП «Лев», рубрика «ПРИХИСТІТЬ».

А якщо ви маєте можливість та ресурс допомогти нашим травмованим чотирилапим, заходьте на наш сайт та тисніть кнопку DONATE», - закликають в ЛКП «Лев».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ