Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За місяць ЛКП «Лев» прилаштувало 27 тварин

Львівське комунальне піприємство «Лев» у листопаді прилаштувало 27 тварин. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР

Серед них 19 собак та 8 котів. Окрім цього, ще 10 собак забрали на перетримки з подальшим прилаштуванням. А чотирьох загублених хвостатих повернули їхнім власникам. ЛКП «Лев» закликає львів’ян прийти на підприємство та вибрати собі улюбленця.

Звіт по прилаштованих тваринках за листопад опублікували на сторінці ЛКП «Лев» у фейсбук.

«Наші прилаштовані улюбленці знаходяться в нових, теплих домівках, де тепер мають справжні та надійні сім’ї. Дякуємо усім, хто взяв тваринок з нашого ЛКП. Ваша любов та підтримка роблять неможливе можливим для цих тваринок. Продовжуємо разом з вами рятівну роботу та розширюємо коло турботи про наших безпритульних друзів. Дуже раді будемо бачити всіх охочих подарувати дім або перетримку на холодну зиму нашим підопічним, тож приходьте та знайомтеся», – кажуть у ЛКП «Лев».

Зараз у Львівському комунальному підприємстві «Лев» є близько 50 собак та ще 15 котів, які потребують нову домівку та люблячих господарів.

Охочих прихистити тваринку запрошують на ЛКП «Лев» за адресою: м. Львів, вул. Промислова, 56. Телефон: 068 535 45 45.

Познайомитися з підопічними тваринами можна на сайті lkplev.com, у рубриці «ПРИХИСТІТЬ». Також можна допомогти травмованим чотирилапим: заходьте на сайт lkplev.com та тисніть кнопку «DONATE».



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/299364-za-misiats-lkp-lev-prylashtuvalo-27-tvaryn
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ