Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чотири громади Львівської області підключено до системи "Прозоро.Продажі"

Нещодавно у Львові відбулась фінальна конференція проекту «Просування системи Prozorro.Продажі у Львівській області». Участь у конференції взяли представники об’єднаних територіальних громад-учасниць проекту і міста Львова, депутати місцевих рад, громадські активісти та представники бізнесу.

Учасники конференції обговорили результати виконання проекту, а також переваги системи «Prozorro.Продажі» та застереження, які виникають у процесі роботи.

За результатами реалізації проекту до системи «Prozorro.Продажі» було підключено чотири громади: Славську ОТГ, Грабовецьку ОТГ, Кам’янко-Бузьку ОТГ і місто Городок. Учасники проекту поділилися власним досвідом провадження системи «Prozorro.Продажі», а Городок став першим містом, яке виставило на продаж свій лот у період реалізації проекту.

Керівник проекту Катерина Шуварська зауважила, що система «Prozorro.Продажі» – це не лише спосіб реалізації державного майна, а й антикорупційний, прозорий і зрозумілий, для широкого кола, механізм. Він сприяє не лише транспарентності ринку, але й збільшенню кількості покупців та конкуренції, а відтак є інструментом подальшої лібералізації у сфері продажів.

Загалом усі учасники проекту висловили подяку за навчання, консультації та підтримку у впровадженні системи реалізації комунального майна.

Зазначимо, що громадська організація «Львівський регуляторний хаб» є регіональним партнером ДП «Prozorro.Продажі» і надалі ефективно працюватиме у напрямі популяризації цієї системи та залучення до неї нових учасників.

Дана публікація була створена за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст публікації відповідальність несе ГО "Аналітично-адвокаційний центр "Львівський регуляторний хаб". Зміст публікації не є відображенням офіційної позиції Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ