Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи будуватимуть у Львові школи і садочки: Комісія архітектури хоче почути керівника «Рембуду»

Комісія архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради дала доручення Управлінню земельних ресурсів підготувати інформацію щодо усіх наданих дозволів ЛКП «Рембуд» на виготовлення проєктів землеустроїв щодо відведення земельних ділянок під будівництво шкіл та дитячих садочків у Львові.
Фото Гал-інфо.

Про це йшлося сьогодні, 26 січня, під час засідання комісії, інформує кореспондент Гал-інфо.

Також комісія, вирішила запросити на наступне засідання керівника ЛКП «Рембуд», аби він пояснив бачення стратегії розвитку та будівництва освітніх навчальних закладів у Львові на тих ділянках, які закріплені за підприємством.

Як зазначив голова комісії Олексій Різник, необхідно розуміти чи є стратегія у керівника підприємства, адже якщо її немає, то немає і сенсу виділяти земельні ділянки.

«Хочу наголосити, що наша комісія неодноразово підтримувала рішення про надання підприємству дозволів на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під будівництво дошкільних навчальних закладів та шкіл. Однак, жодне будівництво на цих ділянках не здійснюється.

Наразі виглядає так, що ЛКП «Рембуд» є великий оператор землі, який лише нагромаджує землю, але жодного будівництва там не проводить. Тому ми хочемо, аби нам надали розширену інформацію, що саме у підприємства є в управлінні. Також ми хочемо знати скільки ділянок закпіплено за підприємством та скільки людей працює в ЛКП «Рембуд», - сказав Олексій Різник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ