Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи справді iPhone 6s мало чим поступається iPhone 8

Після виходу iPhone 6s на ринку з’явилося декілька нових версій "яблучного" телефону. Але популярність 6s не згасла. Причина у тому, що порівнюючи властивості айфонів версій Х та 8 з версією 6s ви помітите, що різниця між ними велика тільки з точки зору ціни.

Про ціни на епл Айфон 6s ви можете набагато більше дізнатися на сайті bigmag.ua.

Онлайн-каталог вас також ознайомить з переліком цін на інші айфони.

Чому Айфон 6s купувати вигідно

По-перше, Айфони 6s (на 32 та 64 ГБ) коштують 430-450$. Айфони Х, 8 та 8 plus  (64 Гб) відповідно 700, 800 та 1000$. 

По-друге, 6s не поступається у зовнішніх характеристиках. Він відрізняється від послідовних за ним моделей айфонів лише смужками на зворотній частині корпусу та обрисами фотокамери. 

По-трете, Айфон 6s й досі випускають у таких кольорах, як золотистий, сріблястий, світло-сірий та рожевий. Щодо версії 8, то вона має має лише три відтінки корпусів: золотистий, сріблястий та сірий. А версію Х обмежили до сірого та сріблястого.

Четвертий, та дуже важливий факт для меломанів. Починаючи з сьомої версії у Айфону немає стандартного роз’єму для навушників. Прослуховувати музику можна лише через Bluetooth та роз’єм Lightning по бездротовим навушникам.

П’яте - це присутність у Айфоні 6s функції 3D Touch. Завдяки фізичній кнопці “додому” телефон сканує відбиток пальця свого володаря. А при різній силі натиску пальців на сенсор телефон відкриває різні контекстні меню та функції. 

Шосте, Айфон 6s не претендує на звання застарілої версії. Незважаючи на те, що шостий Айфон не має оновленого чіпу, який контролює продуктивність роботи телефону, він всеодно підтримує всі програми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ