Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чим корисні яйця і як вигідно їх сьогодні купляти

Яйця – надзвичайно корисні продукти. До їх складу входить велика кількість корисних компонентів, у тому числі мінерали і мікроелементи.

Особливість цієї категорії продуктів полягає у високій концентрації чистого білка, що дуже рідко зустрічається у природі. На цю складову приходиться від 13 до 15%, що вважається достатньо значним показником.

Яка користь яєць

Цей продукт містить значну кількість холіну, який нормалізує роботу нервової системи. Також до його складу входять селен і лютеїн – надзвичайно потужні антиоксиданти, життєво необхідні людському організму. Білок, який міститься у яйці, набагато корисніший, ніж м’ясний чи рибний. Ще одна перевага – можливість частого вживання першого варіанту без ризику виникнення проблем для здоров’я.

Для споживачів дуже зручно, що сьогодні можна купити яйця з доставкою. Це звільняє їх від необхідності особистого відвідування магазину. Такий підхід не лише економить час, але і дозволяє зберігати безпеку завдяки зведенню до мінімуму контактів зі сторонніми людьми.

Однак дієтологи не рекомендують занадто часто вживати яйця, бо ці продукти містять рекордну кількість жиру і холестерину. Ігнорування цих правил може призвести до виникнення алергії, а також погіршити роботу печінки. Слід відзначити, що подібні перестороги існують і стосовно інших продуктів, оскільки будь-яке зловживання шкідливе для організму.

Особливості сучасного ринку

Пташині ферми успішно функціонували на території України навіть у кризові часи. Станом на сьогодні наша країна займає провідні позиції на європейському ринку яєць. Доставка цих продуктів відноситься до найпоширеніших послуг, якими охоче користуються українські споживачі. Сервіс, який ще недавно був новинкою, стрімко набирає обертів.

На сьогодні у продажу представлені різні типи яєць:

  • фермерські;
  • від курей, що знаходяться на вільному вигулі.

Широкий асортимент забезпечує споживачам можливість вибору продукту, який максимально повно відповідає їх запитам. Також різноманітність смакових якостей підкреслює смак страви.

Відомі виробники яєць – це ТМ:

  • «Ясенсвіт»;
  • «Квочка»;
  • «Екодиво».

Високий рівень конкуренції на ринку яєць позитивно вплинув на якісні характеристики продукції та цінову політику виробників. Споживач отримав доступ до товару, який повністю відповідає встановленим стандартам та має адекватну вартість.

Комфортний формат покупок

Донедавна для придбання продуктів, у тому числі яєць, потрібно було особисто іти у магазин. Поява сервісу доставки звільнила споживачів від рутинних обов’язків. Сьогодні не потрібно витрачати час на візит у торгову точку і стояння у черзі на касі. Сервіс Foodex24 забезпечить доставку будь-якої кількості яєць. Замовлення можна зробити на сайті або у телефонному режимі. Якщо загальна сума чеку перевищує 1200 грн, то доставка здійснюється безкоштовно протягом 90 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ