Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чиновникам Львівської міськради пропонують розсекретити інформацію щодо парковок

УКРОП вимагає оприлюднити інформацію про усі земельні ділянки, виділені чи заплановані до виділення, для побудови підземних чи наземних автомобільних паркінгів у місті Львові. Назвати кількість іноземних та вітчизняних інвесторів, які звертались протягом останніх 10 років із пропозицією побудувати у місті такі паркінги. А, головне - назвати причини, через які досі не побудовано жодного з них. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії "УКРОП".

«За моєю інформацією, у перспективному проекті розвитку міста під такі сучасні парковки були виділенні місця, адреси яких жоден з чиновників надати не хоче, чи то через «секретність» цієї інформації, чи то через фактичну відсутність цих ділянок», - пояснює потребу офіційного звернення Ігор Зінкевич, депутат фракції «Українського об’єднання патріотів -УКРОП» у Львівській міській раді.

Водночас, у ЗМІ неодноразово з’являлась інформація про зацікавлення іноземних та вітчизняних інвесторів у побудові сучасних європейських паркінгів у Львові.

Необхідність будівництва підземних та надземних паркінгів у центральній частині міста та наближених до нього районах, із кожним днем стає усе гострішою. Залучення інвесторів та побудова паркінгів вирішать одну з найбільших інфраструктурних проблем Львова. Проте, далі розмов справа не йде.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ