Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чиновниця Львівської ОДА голодує під Львівською міськрадою

Сьогодні, 20 червня, начальниця управління інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Ольга Березюк під Львівською міською радою оголосила голодування. Цю інформацію вона підтвердила в коментарі Гал-інфо.

У цей час чиновниця перебуває під Львівською міською радою. За її словами, ніхто з посадовців Львівської міської ради до неї не виходив.

Вона взяла відпустку і подала офіційне повідомлення до Львівської міської ради про безстрокову акцію голодування під мерією Львова.

Ольга Березюк на свої сторінці у соціальній мережі Фейсбук написала: «Я оголошую голодування. Якщо в 21 столітті це єдиний спосіб донесення інформації, то нехай буде так. Я хочу звернути увагу людей на те, що за політичними маніпуляціями приховується звичайна безгосподарність Львівської міської ради. З 10 ранку сьогодні, допоки Садовий не розпочне реальних кроків для вирішення сміттєвої проблеми, буду сидіти під Ратушою. Вимагаю «взяти і вивезти сміття».

Нагадаємо, що учора, 19 червня, про голодування оголосив голова фракції «Самопоміч» у ВРУ Олег Березюк протестуючи проти дій центральної влади щодо вирішення проблеми з львівським сміттям та у знак підтримки жителів Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ