Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

"Чисті зуби не хворіють” – безкоштовна діагностика зубів

20 березня у ТРЦ «Victoria Gardens» відкрили Представницький офіс «Клініка Заблоцького», де кожен охочий безкоштовно може пройти швидку діагностику зубів за допомогою сучасних відеотехнологій. Представницький офіс - інноваційний формат у сфері надання медичних послуг в Україні, що має на меті навчити українців: і дорослих, і маленьких правильно чистити зуби, щоб зуби не хворіли та у майбутньому не довелось витрачати кошти на дороговартісне лікування.

Саме тому у офісі надають безкоштовні консультації та послуги з відеодіагностики всім охочим. Адже відомо, що саме профілактика та регулярний догляд зменшує вірогідність захворювань карієсом та іншими стоматологічними захворюваннями.

Ярослав Заблоцький, власник міжнародної групи «Клініка Заблоцького», зазначив, що Представницький офіс - не є стоматологічним кабінетом, де надається комплекс стоматологічних послуг, а являє собою справжній офіс, у якому охочі можуть пройти швидку діагностику на виявлення карієсу. Окрім того, у офісі надають консультацію з приводу правильного чищення зубів.

Така послуга є безкоштовною для усіх та не має жодних віковий обмежень.

«У Представницькому офісі ми не лікуємо, але тут ми маємо можливість розказати людям, як правильно чистити зуби і як уникнути карієсу.  Ми хочемо донести людям просту істину – чисті зуби не хворіють.

Наша ціль – це допомогти людям заздалегідь виявити карієс і вчасно його лікувати. Найцікавіше те, що практично 100% українців, як дорослих, так і маленьких, мають карієс, тобто дірки в зубах. А пов’язано це з недостатнім чищенням зубів.

Його важко побачити на початкових етапах і цей офіс та соціальний проект “Чисті зуби не хворіють” створений для того, щоб ви могли безкоштовно для вас, але за великі гроші для нас, пройти відеодіагностику та побачити свій карієс на телеекрані», – розповів Ярослав Заблоцький.

Це підтверджує і Олена Заблоцька, стоматолог, кандидат медичних наук: «Близько 98% людей не вміють правильно чистити зуби, а ті що вважають, що чистять правильно, насправді, помиляються!» Найчастіше під час щоденного чищення зубів люди просто роблять хаотичні рухи, оминаючи певні ділянки. Це призводить до скупчення зубного нальоту у певних місцях ротової порожнини, що у подальшому спричиняє утворення зубного каменю, а також запалення ясен. I це вже серйозні проблеми, що потребують високовартісного i висококвалiфiкованого лікування.

«Бізнес модель сучасної стоматологічної клініки дуже проста – захворів, плати гроші і ми тебе полікуємо, хочеш щоб ми тебе лікували краще, то плати ще дорожче.

Ідеологія ж нашої програми інша – це соціальний проект, який ми робимо для українців. Команда наших професійних стоматологів хоче навчити людей правильного і регулярного чищення зубів та у майбутньому 

Такий офіс є єдиним  у Львові і поки що схожих компанія «Клініка Заблоцького» відкривати не планує

За словами Ярослава Заблоцького, такий офіс обходиться «Клініці Заблоцького»  у 50-60 тис. гривень щомісяця, тому період роботи представницького офісу також є обмеженим і планується до кінця 2017 року.

«Ми, як компанія, заробляємо гроші у клініці, а сюди інвестуємо. Тут ми не заробляємо жодної копійки. Ми заплатили за цей офіс 760 тис. грн цілком свідомо, адже дуже сподіваємось, що це піде на користь людям», - додав власник міжнародної групи «Клініка Заблоцького».

Додамо, невдовзі компанія «Клініка Заблоцького» відкриє ще два офіси, під назвою «Dental care office» (Центр турботи про зуби). Такі офіси будуть знаходитися на вул. Липинського у житловому комплексі ”Парус” та на вул. Науковій у офісному центрі ”Оptima plaza“. У цих офісах передбачена тільки одна послуга -  гігієна зубів.

Довідка.

Ярослав Заблоцький - професор, доктор медичних наук. Практикуючий лікар, власник міжнародної групи «Клініка Заблоцького», ідеолог та ведучий телевізійної програми на 24 каналі "Як я став …». Автор книги «Як я став Заблоцьким», автор Міжнародного форуму власників та клінік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ