Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де у Львові суші з безкоштовною доставкою - огляд закладів

Доставка смачної їжі на дім чи в офіс давно стала звичною справою. Адже набагато краще поїсти щось апетитне, аніж купувати продукти , а потім ще піввечора готувати вечерю. Доставка суші у Львові — те, чим користуються люди будь-якого віку та професії. Як обрати безкоштовну доставку та чим керуватись у виборі того чи іншого ресторану — читайте далі.

    Обои rolls, sushi, суши, роллы, морепродукты, японская кухня картинки на  рабочий стол, раздел еда - скачать

Суші Мастер

Одна з найпопулярніших доставок у Львові завдяки своєму обширному меню, смачній їжі, безлічі акцій та знижок і швидкій доставці. Меню можна переглянути за посиланням https://lviv.sushi-master.ua/ua/. Зробити замовлення можна декількома способами:

●       самостійно на сайті;

●       залишивши номер на сайті, щоб вам передзвонили;

●       самостійно зателефонувавши до оператора.

            Якщо ви хочете зробити замовлення на певну дату, то це також можна зробити як на сайті, так і за допомогою дзвінка. Головне зробити це завчасно (мінімум за годину до запланованої доставки).

Мінімальна сума замовлення для безкоштовної доставки є однією з найдешевших у Львові. В залежності від зони це від 200 до 400 гривень. Оплатити можна на сайті за допомогою карти чи кур'єру готівкою або терміналом.

Смакі-Макі

Цілодобова доставка Смакі-Макі пропонує "смачні" умови, проте саме меню доволі невелике, якщо брати до уваги суші чи роли. Багато відгуків від покупців стверджують, що азіатські смаколики розвалюються і бувають не дуже свіжими.

Сама доставка безкоштовна при замовленні від 250 гривень по місту чи 600 гривень за межами Львова. Час доставки також відрізняється в залежності від того, куди ви замовляєте: до 29 хвилин в межах міста і до 59 хвилин поза межами.

Квадрат Суші

            Меню цієї доставки велике та різнобічне. Можна замовити як суші, так і піцу чи WOK. Інколи можна попасти на знижки та сезонні акції. Сама доставка по Львову в середньому до години, проте може бути й довше. Інформація, щодо доставки за місто, відсутня і потрібно уточняти в оператора під час замовлення.

            Мінімальна сума замовлення для безкоштовної доставки становить 200 гривень, а оплатити можна як на сайті, так і карткою чи готівкою у кур'єра.

Sushi Go

            В ресторані можна замовити багато смачних страв, проте ціни дещо "кусаються". Сама доставка безкоштовна, якщо ви замовляєте продукцію від 250 гривень в межах міста та від 600 гривень, якщо замовляєте за місто. Також варто відмітити, що замовляючи напої, їхня ціна не сумується до мінімальної вартості.

            Доставка по місту, в зеленій зоні, займає в середньому до 29 хвилин. Доставка в жовту зону, за межі Львова, займає до 59 хвилин. Оплатити можна на сайті чи у кур'єра.

Панда Суші

            Доставка "Панда Суші" заявляє, що в разі запізнення кур'єра хоча б на хвилину — в подарунок замовник отримує безкоштовну піцу чи роли.  Проте це в разі, якщо ви будете замовляти доставку в наступні 30 днів. Якщо не будете, то акція анульовується.

            Доставка в межах міста до 29 хвилин, для жовтої зони 59 хвилин. Однак час доставки не фіксований, він залежить від вашого замовлення і якщо воно велике, то час збільшується і точний час доставки озвучить оператор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ