Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатів Львівської міськради попередили, що 23 червня сесії не буде

Депутати Львівської міської ради отримали листи на електронну пошту з інформацією про те, що сесійне засідання 23 червня не відбудеться. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова фракції УКРОП у Львівській міськраді Ігор Телішевський.

У листі Секретаріату ЛМР йдеться про те, що за результатами наради між міським головою та керівниками фракцій, яка відбулась 15.06.2016 року, чергового пленарного засідання (четвер 23.06.2016 року) не буде.

Сесія Львівської міськради 23 червня може не відбутися через Alfa Jazz Fest?

«От такий отримали депутати лист на пошту! Проблем безліч, а пленарне засідання міський голова переносить на невизначений термін, всупереч рішенню Львівської міської ради, яка затвердила 23 червня! Жодного рішення на нараді ми не приймали!», - заявив Ігор Телішевський.

Нагадаємо, що минуле сесійне засідання Львівської міської ради 9 червня завершилося сутичкою пікетувальників, які прийшли послухати звіт Андрія Садового щодо ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі, та бійцями Нацгвардії. Додамо, що вперше кілька сотень добре екіпірованих бійців Нацгвардії охороняли Львівську міську раду та не пропускали пікетувальників на сесію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ