Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати Львівщини внесли зміни до бюджету на 2017 рік

Сьогодні, 5 грудня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до обласних програм та показників обласного бюджету на 2017 рік, передає кореспондент Гал-інфо.

Голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Львівської облради Олег Домчак зазначив, що основна мета перерозподілу – вирішення проблеми по фінансуванню дефіциту заробітної плати для бюджетних установ та першочергових видатків.

Відтак, скеровано перевиконання дохідної частини загального фонду обласного бюджету для збільшення видатків на вирішення окремих проблемних питань, а також здійснення перерозподілу видаткових показників бюджету на 2017 рік за зверненням головних розпорядників коштів.

Збільшено обсяг обласного бюджету на 62,97 млн грн (загальний фонд – 61,1 млн грн, спеціальний – 1,8 млн грн), з яких 26,4 млн грн – перевиконання планових показників на 1 листопада, медична субвенція для фінансування заробітної плати галузі охорони здоров’я – 27,37 млн грн, а також субвенція з держбюджету на будівництво, реконструкцію будинків для дітей-сиріт – 7,3 млн грн.

Відтак у результаті внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету галузі додатково отримають фінансовий ресурс.

Зокрема, галузі охорони здоров’я додатково передбачили – 35,1 млн грн, соціального захисту – 4,88 млн грн, фізичної культури – 2,1 млн грн, культури – 2,34 млн грн, туризму – 100 тис грн, житлово-комунального господарства – 663,6 тис грн, дорожнього господарства – 3,7 млн грн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ