Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівщини вимагають відставки та відповідальності Яценюка

Львівська обласна рада учора, 8 грудня, звернулася до Верховної Ради України і Президента України з проханням розглянути питання відповідальності Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та відставки Кабінету міністрів. «За» таке рішення проголосували 56 депутатів.
 

Відповідне звернення на сесії ініціювали одразу дві політичні сили – ВО «Свобода» та «Народний контроль».

У зверненні депутати вказують на те, що підсумки року діяльності Кабміну та прем’єр-міністра є незадовільними. Депутати вимагають розглянути питання відставки Арсенія Яценюка та Кабміну через захист інтересів олігархів, небажанні боротися з корупцією в держави та імітацію реформ.

«У чому справді уряд Яценюка досягнув «успіху», то це в небачених досі обсягах корупції. А. Яценюк та його уряд ігнорують підтверджені перевірками Держфінінстпекції факти багатомільярдної корупції в попередніх урядах та не вживають заходів щодо відшкодування завданих державі збитків», - йдеться у зверненні.

Депутати вказують на те, що за час перебування на посаді прем’єра Яценюка зросли тарифи, зменшились соціальні стандарти, практикується переслідування політичних опонентів.

Відповідно депутати Львівщини просять ВРУ та Президента розглянути питання відповідальності та відставки уряду Арсенія Яценюка за провальну соціально-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися з корупцією та наміри розпродати державне майно в умовах війни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ