Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львівської обласної ради підтримують відкриття нових піших переходів між Україною та Польщею

Депутати Львівської обласної ради підтримують відкриття нових піших переходів між Україною та Польщею. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

Проект рішення зі зверненням до центральних органів влади з такою ініціативою виносить на розгляд сесії постійна комісія з питань євроінтеграції, дерегуляції, зовнішньоекономічної діяльності, транскордонного співробітництва, агропромислового комплексу та зв'язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради. Члени комісії підтримали звернення Старосамбірської районної ради щодо ініціювання центральними органами влади прийняття рішення про відкриття на міжнародних автомобільних пунктах пропуску "Нижанковичі–Мальговичі" та "Смільниця–Коростенко" пішохідних переходів.

Розглянивши низку звернень від депутатів обласної ради, районних рад та голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Олега Домчака щодо дофінансування служби ветмедицини області у 2016 році та заслухавши інформацію заступника директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмили Гончаренко, комісія вирішила винести на розгляд сесії обласної ради звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України визначитися з підпорядкуванням та фінансуванням ветеринарної медицини. Як зазначали депутати, не може служба підпорядковуватися одному органу, а фінансуватися іншому, бо це суперечить Бюджетному Кодексу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ